Ravintola

Pieni ravintolani @EVA sijaitsee Kauppiaskatu 4:ssä, Paraisten keskustassa.

Sisutamme kukkatapeteilla ja käsintehdyillä pitkillä pöydillä ja katamme pöydät paikallisilla herkuilla kuten tuoreet vihannekset, tuore kala, puhdas liha ja Evan omia juustoja sekä paljon muuta hyvää Paraisilta.

Aamiainen on se ateria joka on se tylsin valmistaa itse kotona ja samalla se ihanin nauttia poissa kotoa vaikka ravintolassa.
Tarjoilemme raikkaan ja virkistävän aamiaisen klo 7-9.00 maanantai-lauantai. Aamiaiselle et tarvitse pöytävarausta.

Välillä saa enemmän ja välillä saa vähemmän tuotteita kun tilaa pientuottajilta/toimittajilta ja välillä saa yllätyksiä joista on hauskaa loihtia hyvää lautaselle. Kun tällä periaatteella toimii menu vaihtelee päivittäin. Takaan kuitenkin että aina on tuoretta ja rakkaudella valmistettua ruokaa vieraille jotka tulevat meille.
Illallinen tarjoillaan klo 18-22.00 keskiviikko-sunnuntai. Illalliselle haluamme että teet pöytävarauksen. Voit tottakai tulla paikanpäälle myös ilman pöytävarausta, mutta paremman palvelun ja kokonaisuuden takia suosittelemme pöytävarausta.

 

Pöytävaraus / Ottakaa yhteyttä
Soittakaa 0405764976
tai
lähettäkää s-postia
matmalmenpargas@gmail.com

Terveisin
Eva 

PS.Jos suunnittelet juhlaa, kokousta tmv…tulen mielellään kotiin tai teidän muihin tiloihin valmistamaan illallista, lounasta, liikelounasta tai muuta tarjoilua! DS.